Has anyone figured out the connection between the LX90xx and Condor2?

Moderators: Uros, Tom, OXO

Post Reply
OldaS
Posts: 8
Joined: Thu Dec 29, 2011 1:36 pm

Has anyone figured out the connection between the LX90xx and Condor2?

Post by OldaS » Wed Feb 28, 2024 10:50 am

I'm trying in vain to connect the LX9050 and Condor2.
I have the cable connection:

LX9050-DSUB15...........RS232-DSUB9
3 (TXD).....................2 (RXD)
11 (RXD).....................3 (TXD)
1,2,9,10 (GND)............5 (GND)
see attachment

My PC port is set to 9600/8 data bit/parity none/Stop bit 1

If I enable the NMEA output the data is received on the PC.

I turn off the NMEA output and enter the password 55556, set the output rate on the LX9050 to 9600
The only result is that the LX9050 info screen shows EXT: no data/0 , see attachment
It's like the data from Condor2 is not getting to the LX9050.
However, on the oscilloscope that is hung on pin 11 of the LX9050 I can see that data is coming in.
The signal voltage levels are -6.6 and +6.5

LX9050 hardware and firmware versions see attachment

Has anyone figured out the connection between the LX90xx and Condor2?
Attachments
LX9050_EN.jpg
LX9050_EN.jpg (151.96 KiB) Viewed 92 times
20240228_101308.jpg
Propojení s Condorem přes LX5PC.PNG

sasa
Posts: 38
Joined: Tue Jul 19, 2005 3:10 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Has anyone figured out the connection between the LX90xx and Condor2?

Post by sasa » Tue Mar 05, 2024 1:45 am

Image

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users