VR modus HTC Vive Pro

Discussion about VR

Moderators: Uros, Tom, OXO

Post Reply
Pat Naets
Posts: 2
Joined: Fri Apr 09, 2021 7:17 pm

VR modus HTC Vive Pro

Post by Pat Naets » Fri Apr 09, 2021 7:31 pm

Hi
when activating VR in condor setup, I can't start a flight and receive error message Error initializing 3D. Check Setup - video options . After long search, I read on condor forum, installing an older revive version might help. I uninstalled the latest revive version and installed the revive version 1.8.0. (finally we also saw the Revivelnjector_x64.exe so could drag and drop Condor 2 to it). This however still did not help and I can't open in VR modus. Any other advice? (I have an Nvidia Geforce RTX card ). thanks!!

User avatar
wickid
Posts: 1713
Joined: Mon Dec 04, 2006 7:32 pm
Location: Venlo, NL
Contact:

Re: VR modus HTC Vive Pro

Post by wickid » Fri Apr 09, 2021 8:48 pm

Set MSAA to none
PH-1504, KOE
Image

Pat Naets
Posts: 2
Joined: Fri Apr 09, 2021 7:17 pm

Re: VR modus HTC Vive Pro

Post by Pat Naets » Sat Apr 10, 2021 12:34 am

Thanks! Unfortunately, still same error message. I tried changing the Condor 2 settings via the Nvidia Control Panel (program settings and then customise Condor ). Does anyone have an idea which customised settings are needed for Conder 2? I am hoping to get it working one day ... :D

Post Reply