Textures with alpha channel - how to display it properly

Moderators: Uros, OXO

Post Reply
User avatar
maymar
Posts: 706
Joined: Thu Dec 01, 2005 2:00 pm
Location: Leszno -> Warsaw (Poland)
Contact:

Textures with alpha channel - how to display it properly

Post by maymar » Tue Jan 24, 2023 9:27 pm

First question - how to remove this bright edge from texture that have alpha channel?
and second - why some object isn't show correctly behind object with textures that have alpha channel?
Shot319.jpg
This trees are made from Condor texture drevesa.dds
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
wickid
Posts: 2120
Joined: Mon Dec 04, 2006 7:32 pm
Location: Venlo, NL
Contact:

Re: Textures with alpha channel - how to display it properly

Post by wickid » Tue Jan 24, 2023 10:02 pm

There are some issues with alpha channels in Condor. Unfortunately you cannot solve them as they are in the graphics engine of Condor itself. Hopefully Uros will fix this for Condor 3.

If you can use the built in trees, they don't have this issue.
PH-1504, KOE

User avatar
maymar
Posts: 706
Joined: Thu Dec 01, 2005 2:00 pm
Location: Leszno -> Warsaw (Poland)
Contact:

Re: Textures with alpha channel - how to display it properly

Post by maymar » Tue Jan 24, 2023 10:03 pm

Ok. thx for reply

Post Reply