Unable to delete private messages on forum

Moderators: Uros, Tom, OXO

Post Reply
arneh
Posts: 502
Joined: Mon Nov 16, 2009 10:34 am

Unable to delete private messages on forum

Post by arneh » Thu Jun 11, 2020 12:04 pm

Since there is a limit to the number of private messages allowed on this forum I need to delete some messages. But every time I try to do that I get the message "The submitted form was invalid. Try submitting again.", and hence is unable to delete messages (and soon unable to receive new messages either).

arneh
Posts: 502
Joined: Mon Nov 16, 2009 10:34 am

Re: Unable to delete private messages on forum

Post by arneh » Thu Jun 11, 2020 12:06 pm

The way I try to delete messages is that I click the checkbox on the right of the messages in the Inbox, select "Delete marked" at the bottom and click Go.

User avatar
wickid
Posts: 1457
Joined: Mon Dec 04, 2006 7:32 pm
Location: Venlo, NL
Contact:

Re: Unable to delete private messages on forum

Post by wickid » Thu Jun 11, 2020 12:36 pm

If you open a message you can also delete it. Little red cross at the top.
PH-1504, KOE
Image

arneh
Posts: 502
Joined: Mon Nov 16, 2009 10:34 am

Re: Unable to delete private messages on forum

Post by arneh » Thu Jun 11, 2020 12:38 pm

Ok, thanks, that somewhat works, but that takes forever when you want to delete a lot of messages...

User avatar
Bre901
Posts: 905
Joined: Tue Nov 22, 2016 8:57 pm
Location: Annecy (France)
Contact:

Re: Unable to delete private messages on forum

Post by Bre901 » Thu Jun 11, 2020 1:20 pm

Same problem here, I tried to delete the contents of an archive folder (that was already backed up on my PC), same error message :
The submitted form was invalid. Try submitting again.
However deleting the whole folder was successful.

That may be a workaround : create a temporary folder, move the selected messages to that folder and delete it
CN : MPT

User avatar
Bre901
Posts: 905
Joined: Tue Nov 22, 2016 8:57 pm
Location: Annecy (France)
Contact:

Unable to move private messages on forum

Post by Bre901 » Mon Sep 14, 2020 3:58 pm

I'ts getting worse, apparently :

When I try to move some PMs to an Archive folder, I get the same error message :
The submitted form was invalid. Try submitting again.
Edited to add that the problem seems to be browser independent : same issue with Opera and Firefox and MS Edge (all up-to-date)
CN : MPT

Post Reply