Invalid Class Error

Moderators: Uros, Tom, OXO

Post Reply
mafehn
Posts: 2
Joined: Fri Sep 25, 2020 6:37 pm

Invalid Class Error

Post by mafehn » Fri Sep 17, 2021 4:26 am

Started up Condor 2 after not using it for a few months. When I start it I get an window displaying "Invalid Class". Condor 2 starts but I notice it is asking me to activate it. I have the key to activate it, but I can't run Free Flight. I get an odd icon in a window with a title of "error" in the top of the window. Every time I stop and restart the app, I have to activate and same errors. I've reinstalled and applied my license key and no luck. This seems like a compatibility issue with an OS upgrade or something. Any body else have this problem recently? Thanks

User avatar
OXO
Condor Team
Posts: 5930
Joined: Mon Feb 13, 2006 1:08 am
Contact:

Re: Invalid Class Error

Post by OXO » Fri Sep 17, 2021 11:09 am

full reinstall after deleting all condor folders.
Chris Wedgwood,
Condor Team

mafehn
Posts: 2
Joined: Fri Sep 25, 2020 6:37 pm

Re: Invalid Class Error

Post by mafehn » Sun Sep 19, 2021 9:18 pm

Thanks for the quick response. I did remove all Condor and Condor 2 folders and reinstalled and installed the Condor 2 patch. When I started Condor 2 I was prompted to enter my pilot information which was a good sign that I had removed all Condor 2 content. Unfortunately, I received the same Invalid Class error window again. I did activate the software, exited and started Condor 2 again, but same error. Any additional recommendations?

Thanks, Mark

Post Reply