Replay issues

Moderators: Uros, Tom, OXO

Post Reply
mjaffe
Posts: 4
Joined: Tue Nov 03, 2020 1:44 pm

Replay issues

Post by mjaffe » Wed Dec 30, 2020 11:00 pm

I sometimes load a replay flight and am missing the little box with the play, pause and fast forward commands. I usually close the entire window and load it up again, which is not the end of the world, but it takes a few seconds to load up. Is there a way to make the control box appear?

JShieck
Posts: 149
Joined: Wed Jan 31, 2018 6:08 pm

Re: Replay issues

Post by JShieck » Thu Dec 31, 2020 5:52 pm

Press the ^ -Key.
It shows or hides all additional labels and windows.

mjaffe
Posts: 4
Joined: Tue Nov 03, 2020 1:44 pm

Re: Replay issues

Post by mjaffe » Sat Jan 02, 2021 5:29 pm

THANK YOU!!!

kabouter_plons
Posts: 12
Joined: Sat Mar 06, 2021 9:36 am

Re: Replay issues

Post by kabouter_plons » Sat Oct 23, 2021 5:18 pm

This still does not solve the mentioned problem! The replay box is always missing when loading a replay from Condor for the first time. It cannot be made visible with any button. The only thing that helps is closing and loading Condor all over again..... After that the replay box is visible without having used any keys. I find this very frustrating. It seems to me to be a strange programming error by Condor ....

Anyone have a solution for this?

Post Reply