Ekipa polska
-
Ekipa polska
Witam wszystkich Polaków grających w LLC!
Mam nadzieję, że pierwsze koty za płoty i już od jutra będziemy mieli lepsze wyniki.
WG jak serwer się rozłączy i wylądujesz w polu możesz nadesłać screena i plik igc - wtedy dostaniesz punkty.
Widzę, że więcej osób szykuje się do udziału w LLC.
Powodzenia!
Łukasz
ps. może na wzór ekipy norweskiej stworzymy nasz skin?
Mam nadzieję, że pierwsze koty za płoty i już od jutra będziemy mieli lepsze wyniki.
WG jak serwer się rozłączy i wylądujesz w polu możesz nadesłać screena i plik igc - wtedy dostaniesz punkty.
Widzę, że więcej osób szykuje się do udziału w LLC.
Powodzenia!
Łukasz
ps. może na wzór ekipy norweskiej stworzymy nasz skin?
- Sopa
Panowie! Jak najbardziej jestem chętny do stworzenia naszej narodowej drużyny! Narazie jeszcze czekamy na kilku kolegów, którzy dopiero muszą zakupić owy symulator, a nastepnie rozpoczniemy treningi. Skoro w realu odnosimy sukcesy, to czemu w sim miało by być inaczej? 
PS: Co do narodowych malowań - myśle, że najlepiej szybowce wyglądają w białych barwach z polską flagą na ogonie.
Pozdrawiam
Sopa

PS: Co do narodowych malowań - myśle, że najlepiej szybowce wyglądają w białych barwach z polską flagą na ogonie.
Pozdrawiam
Sopa
-
Dobra potrenujemy ale najpierw muszę się uporać z problemami technicznymi... http://forum.condorsoaring.com/viewtopic.php?t=2012
BTW jakiego joysticka używacie (spośród dostępnych na rynku najlepiej...)
Jak wam idzie w LLC?:)
...panowie co jest? Polska nisko. Walczymy o każdy punkt! ; )
BTW jakiego joysticka używacie (spośród dostępnych na rynku najlepiej...)
Jak wam idzie w LLC?:)
...panowie co jest? Polska nisko. Walczymy o każdy punkt! ; )
- maymar
-
Pogoda? Starają się "modelować" RL, tzn. piszą, że front jeszce wisi i noszenia będą dopiero od 15 i nie będą rewelacyjne, innego dnia było już po froncie i całkiem przyzwoita pogoda, noszenia w pierwszym przypadku powiedzmy średnio 2m/s a w drugim nawet 5 czy 4 się czasami trafiło. W górkach można się czasami spodziewać silniejszego wiartu i mamy żagiel. Podstawy - raz było chyba 11-14 a kiedy indziej chyba 22 ale wysokość startu zawsze wiadomo poniżej...
Traski? 180-202 km jak narazie widziałem. Na stronie lowlands.sytes.net można ściągnąć pliki igc zwycięzców i tam po analizie wszystko można znaleźć. Często wstawiają strefy z "ćwiczeniami wojskowymi", za które są punkty karne, dobrze że nie dyskwalifikacja.
Pozdrawiam
Traski? 180-202 km jak narazie widziałem. Na stronie lowlands.sytes.net można ściągnąć pliki igc zwycięzców i tam po analizie wszystko można znaleźć. Często wstawiają strefy z "ćwiczeniami wojskowymi", za które są punkty karne, dobrze że nie dyskwalifikacja.
Pozdrawiam
- maymar
-
- Sopa
Ja niestety wczoraj dałem ciała i siadłem w polu. Po starcie poleciałem w strone Cu, co okazało się złym rozwiązaniem, bo należało lecieć w strone gór (tam na żaglu możnaby już spokojnie kontynować lot). Myśle że głÃ³wną przyczyną było logowanie się na ostatnią chwile - zalogowałem się 40 sekund przed zamknieciem
bo ledwo co wróciłem do domu
No cóż, może w niedziele będzie lepiej, tymczasem proszę o wybaczenie 
Pozdrawiam
Sopa

Pozdrawiam
Sopa
-
- maymar
-
- Sopa
OK, panowie, pora na jakiś wspólny trening. Jak narazie nie jest źle, bo awansowaliśmy drużynowo z ostatniego na 15 miejsce. Jak uda nam się wejśc do pierwszej 10. to będzie to można nazwać sukcesem. Ale do tego potrzebujemy co najmniej 3. aktywnie latających pilotów w każdych zawodach, aby dostawać jakieś konkretne punkty. Wiadomo, że nie każdy może brać zawsze udział, dlatego moglibyśmy się umówic, kto kiedy poleci, tak, żeby w każdych zawodach przynajmniej tych 3 zawodników poleciało.
Pozdrawiam
Sopa
Pozdrawiam
Sopa