wiec o ile pamietam W oznacza zrzut(zamkniecie) wody z szybowca. Wzoru na dolot nie ma no prawie ... . Jest cos takiego jak doskonalosc szybowca czyli jak daleko przeleci szybowiec z danej wysokosci,. Po angielsku Best glider ratio. Zakladajac ze szybowiec ma doskonalosc 42 to z wysokosci 1 km przeleci 42 km. Oczywiscie zakaldajac ze powietrze jest spokojne oraz ze leci z predkoscia ekonomiczna. Jak chcesz sie wiecej dowiedziec to szukaj w necie sa skserowane ksiazki szybowcowejasiek wrote:po kilku deinstalacjach i ponownych instalacjach zrozumiałem,
że do póki nie stanę się trochę bogatszy, do póty będę grac w wersjię 1.04
jeśli można spytać szanownych szybowników o kilka rad...
podpowiecie mi jakim wzorem obliczyć dolot od punktu do punktu?
ciekawi mnie też tajemniczy klawisz 'W'. nie latałem szybowcem i nie mam pojęcia czemu on ma służyć. podpowiecie?
Ekipa polska
-
- maymar
- velaskez
a nie przypadkiem z optymalnąwrzesinski1 wrote:Zakladajac ze szybowiec ma doskonalosc 42 to z wysokosci 1 km przeleci 42 km. Oczywiscie zakaldajac ze powietrze jest spokojne oraz ze leci z predkoscia ekonomiczna.

Maciej - VLZ

-
-
Re: Ekipa polska
Witam jestem tu nowy. Z powodu iż nie znam za dobrze angielskiego chciałbym zapytać tutaj. Mam condora i ściągnąłem sobie instalator dodatków i kokpit tylni do foxa. Nie wiem jak przełączyć do niego widok. Proszę o wyrozumiałość i o pomoc.
-
-
Marcin co jest z naszym forum?
Not Found
The requested URL /forum/index.php was not found on this server
Not Found
The requested URL /forum/index.php was not found on this server
- maymar
Jak będziesz miał następny raz taki problem zrób screena i wyślij mi na maila - złożę reklamację u usługodawcy.
-
Chyba masz racje Tomasz. Wszystki nadchodzace odprawy Polish Team Serwer beda oglaszane wlasnie tu. Dni lotne w nowym roku pozostalj bez zmian, bada to srody i soboty o godz 19.00. Zapraszam, pzT.S wrote:czas wrócić.......
-
Chyba masz racje Tomasz. Wszystki nadchodzace odprawy Polish Team Serwer beda oglaszane wlasnie tu. Dni lotne w nowym roku pozostalj bez zmian, bada to srody i soboty o godz 19.00. Zapraszam, pz
D3 Gold
Cheap Diablo 3 Gold
Dofus Kamas
D3 Gold
Cheap Diablo 3 Gold
Dofus Kamas