Slovenian TEAM SPEAK
-
Pozdravljeni
Za današnjo LLC tekmo bo verjetno potreben nov scenarij. Lahko si ga dolpotegnete z moje mašine.
I have published "EasternAlpsSetup.exe.Torrent" to help spreeding this new scenery.
HowTo :
Download attached zip file, unzip and use it in your favorite torrent client.
After downloading it leave your torrent client running for a while, so other users can download to.
Excelent torrent client : http://www.utorrent.com/
KB
Za današnjo LLC tekmo bo verjetno potreben nov scenarij. Lahko si ga dolpotegnete z moje mašine.
I have published "EasternAlpsSetup.exe.Torrent" to help spreeding this new scenery.
HowTo :
Download attached zip file, unzip and use it in your favorite torrent client.
After downloading it leave your torrent client running for a while, so other users can download to.
Excelent torrent client : http://www.utorrent.com/
KB
- Attachments
-
- EasternAlpsSetup.exe.torrent.zip
- (20.23 KiB) Downloaded 319 times
Boris
Reg # : S5-3047
Comp # : KB
- ultralajt
Živjo!
Danes sem se malo poigral, kolikor mi je pač uspelo, in preizkusil TS program.
Ko sem se prijavil on line v Condorja sem v sluÅ¡alkah zasliÅ¡al govorjenje. Četudi ne znam francosko, sem razločil, da en francoz enemu drugemu razlaga nekaj v zvezi s Kondorjem in downlovdanjem nekih datotek.
Torej zadeva deluje. Sem pa izključil mikrofon, da ne bi s svojimi morebitnimi glasovi motil pogovora onih dveh.
V enem oknu TSja sem videl direktorij Condor in če sem prav razumel, so trije zeleni krogci kazali na nas, ki smo bili na tej "liniji".
To je bila moja prva izkušnja s Teamspeak programom.
Sedaj pa k vprašanjem!
Ali se na eni tekmi vsi sliÅ¡ijo vsevprek, ko se menijo, ali se morda posamične skupine ljudi, ki se menijo v svojem jeziku, "preklopijo" na kako drugo "frekvenco", tako da so izolirani od drugih?
Če je temu tako, kaj moram storiti, da se znajdem samo med Slovenci?
Res je, da vprašujem kar direktno, vendar priznam, da se mi res ne da prebrati vsega na forumu, da bi našel iglo v senu - odgovore na moja vprašanja.
Če bi želeli sliÅ¡ati moj bariton (
) upam da mi bo nekdo od vas nakazal kaj naj sedaj naredim, da bo vse Å¡timalo kot mora, pa se sliÅ¡imo zvečer na tekmi LLC.
Lep pozdrav vsem!
Mitja
Danes sem se malo poigral, kolikor mi je pač uspelo, in preizkusil TS program.
Ko sem se prijavil on line v Condorja sem v sluÅ¡alkah zasliÅ¡al govorjenje. Četudi ne znam francosko, sem razločil, da en francoz enemu drugemu razlaga nekaj v zvezi s Kondorjem in downlovdanjem nekih datotek.
Torej zadeva deluje. Sem pa izključil mikrofon, da ne bi s svojimi morebitnimi glasovi motil pogovora onih dveh.
V enem oknu TSja sem videl direktorij Condor in če sem prav razumel, so trije zeleni krogci kazali na nas, ki smo bili na tej "liniji".
To je bila moja prva izkušnja s Teamspeak programom.
Sedaj pa k vprašanjem!
Ali se na eni tekmi vsi sliÅ¡ijo vsevprek, ko se menijo, ali se morda posamične skupine ljudi, ki se menijo v svojem jeziku, "preklopijo" na kako drugo "frekvenco", tako da so izolirani od drugih?
Če je temu tako, kaj moram storiti, da se znajdem samo med Slovenci?
Res je, da vprašujem kar direktno, vendar priznam, da se mi res ne da prebrati vsega na forumu, da bi našel iglo v senu - odgovore na moja vprašanja.
Če bi želeli sliÅ¡ati moj bariton (

Lep pozdrav vsem!
Mitja
-
- ultralajt
- cruiser
- cruiser
- cruiser
- cruiser
-
- cruiser